L’olivera


L’olivera és un arbre majestuós, de creixement lent i d'una vida centenària. Des de la prehistòria, ha estat atribuïda a la divinitat i reconeguda a través d’una gran riquesa de símbols, degut a la seva diversitat d’usos. Aquest arbre és de fulla perenne, per tant és verd tot l’any, el seu tronc és baix i rabassut, i la seva capacitat de rebrot requereix d’esporgues freqüents pel seu manteniment.


Cicle de cultiu


El cicle comença a mig abril amb la floració. La pol·linització és a través del vent i els insectes. El fruit creix lentament fins al novembre, on l’oliva comença a madurar. Durant l’hivern es realitza la recol·lecció amb rasqueta, on es garanteix una oliva fresca per a l’elaboració de l’oli d'oliva verge extra.

  
El suc d’oliva 


La producció d’oli de l'oliva verge extra esta lligada a la cultura, la gastronomia i l’estil de vida mediterrani. Aquest suc d’oliva conserva totes les seves vitamines i antioxidants naturals. A més, gràcies a les condicions de la zona i al seu maneig, aquest oli té unes característiques organolèptiques específiques, diferents a altres. La seva acidesa és menor a 0,2 graus i d’un sabor suau i afruitat, ideal per degustar en cru, com per exemple en: amanides, pa amb tomàquet,  verdures… és un oli d’oliva verge extra dens i amb cos.

Insignia identificativa de Facebook

Visites